2021-2022.nevelési év Évzáró és Ballagási eseményei a Református Óvodában


Forrás: Csillagfürt Református Óvoda
Helyszin: Békés, Jantyik M. u.33.
Megjelent: 2022 Június 19. ( Vasárnap ) 19:01
Módosítva: 2022 Június 19. ( Vasárnap ) 20:21
A 2021-2022 es nevelési év egyik fordulópontjához az "Évzárás" időszakához érkeztünk, mind a 4 csoportban lezajlottak az Évzáró ünnepségek, és elbúcsúztattuk iskolába menő nagycsoportos óvodásainkat.

Évzáró és Ballagás a Manócska csoportban Május 31.-én ,szép napos kedd délután a mesebeli Ligetben a Manócska csoportos gyermekek zümmögő kis méhecskékké változtak és bemutatták 2 eltévedt zümi kalandozásait-hogyan találtak haza a méheskasba. A mesés kalandozás után 6 Manócska ballagott el, búcsúzott a csoporttól, hiszen szeptemberben őket már az iskola padjai várják.Nehéz a búcsú, de tudják a ,Manócskák visszavárjuk őket, egy ölelésre, puszira bármikor jöhetnek hozzánk. Isten veletek,sok áldást az életetekre.!

Évzáró és Ballagás a Százszorszép csoportban. Június 1.-jén, szerdán délután sütő -főző tudományaikról is számot adtak a Százszorszép csoport "Kiskuktái". A csoport apraja és nagyja finomabbnál, finomabb ételeket, süteményeket varázsoltak dallal, verssel, mondókával és sok mókával a közönség számára. Ezután következtek a Búcsúzás pillanatai: 6 gyermek, 3 fiú és 3 lány ballagott el a csoporttól ,szeptembertől ők már iskolások lesznek!! Búcsúzott a csoporttól Péter Enikő óvó néni is aki hamarosan másik óvodában fogja ezután nevelni, szeretni , vezérelni a gyermeki lelkeket. Köszönjük a sok kedves szót, törődést, támogatást.! Kérjük Isten gazdag Áldását, Enikő néni további munkájára, életére, útjára.     

Évzáró és Ballagás a Csiribiri csoportban. Június 2.-án csütörtökön délután a Csiribiri csoporttal "Egy pöttyös labda" nyomába eredve kirándulhattunk, játszhattunk egyet számtalan kis állattal, a Széllel, a Felhővel, a Nappal és csodálattal hallgathattuk "Virágszedő Tímea" szép énekét. Az aranyos kis mese feldolgozás után 5 Csiribiri csoportos gyermek vett búcsút kedves öreg óvodájától.Visszavárunk benneteket, látogassatok meg minket gyakran ,meséljetek az iskoláról.  

Évzáró és Ballagás a Csicsergő csoportban. Június 3.-án pénteken délután "Bogárországba" csöppenhettünk, a Csicsergő csoport apraja és nagyja a Meseligetben található Bogarak bőrébe bújva bemutatták mennyire hasznos kis teremtmények. A Bogár bál után a Búcsúzás ideje következett: 3 lány és 3 fiú gyermek köszönt el a Csicsergő csoportból ,az óvodai évektől, barátoktól, óvodai dolgozóktól. A Csicsergő csoportból búcsúzott Czövekné Botta Andrea óvó néni is, hiszen nemsokára, már egy másik óvoda gyermekeit tereli a helyes útra, neveli őket legjobb tudása szerint. Andi néni életére , munkájára Isten gazdag Áldását kívánjuk. Kedves búcsúzó gyermekek, felnőttek!Isten veletek, viszontlátásra.!  A nyári hónapokban mindekinek tartalmas nyári kikapcsolódást feltöltődést kivánunk! Reményeink szerint a nyár a költözésről ,új óvodánk birtokba vételéről fog szólni,s bizakodunk, hogy szeptemberben már a Csillagfürt Református Óvodába várjuk gyermekeinket.  

Tételek: 1 - 20 / 104 (6 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!