POLGÁRŐR NAP ELISMERÉSEKKEL


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés - Dánfok
Békés-Dánfokon rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége 2022. július 23-án, Békés-Dánfokon rendezte meg a XX. Békés Megyei Polgárőr Napot. A rendezvényen részt vett dr. Varga K. Attila r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. A rendőri vezető elismeréseket adott át olyan polgárőröknek, akik hosszú ideje kiemelkedő szorgalommal látják el feladataikat. Szent György emlékplakettet vehetett át: Csiki Sándor, a Veress Ferenc Polgárőr Egyesület elnöke, Makszi József, a Csorvási Polgárőrség elnöke, Oláh György, a Battonyai Polgárőr Egyesület elnöke, Rátódi István, Polgárőrség Magyarbánhegyes elnöke, Barát Ferenc, a Pusztaföldvári Hunor Polgárőr Egyesület tagja, Fehér János, a Békési Polgárőrség tagja, Opra József, az Önkéntes Polgárőr Egyesület tagja (Vésztő), Pljesovszki Mihály, a Kondorosi Polgárőr Egyesület tagja, Schwikker Attila, a Csorvási Polgárőrség tagja és Sztvorecz András, a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagja.

Az Országos Polgárőrök Szövetségének elnöke, Túrós András elismerésben részesítette Ladányi Zoltán r. ezredest, a Békési Rendőrkapitányság vezetőjét. Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke jutalmat adott át Almási Levente r. alezredesnek, a Medgyesegyházi Rendőrőrs őrsparancsnokának.

A polgárőr napon a rendőrség munkatársai a helyszínen tájékoztatták a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket és felvilágosítást adtak a jelentkezési feltételekről, a felvételi eljárásról, és a várható szolgálati feladatellátásról.

További helyszínek és időpontok:

Méhkerék, tánctalálkozó 2022. július 29-én

Gyula, Végvári napok 2022. július 30-án

A jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás az új jogviszony tartalmáról és a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken érhető el:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

 

Forrás: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!