Vándortábor - indulás a Békési Kishajó Kikötőből


Sok száz gyermek szerezhet életre szóló élményeket Dánfokról indulva a Körösök vidékén – A Százlábú Egyesület szervezésében valódi kalanddá válik az idei nyár.

Az ország minden pontjáról érkeztek és érkeznek azok a gyerekek, akik Békésről, egészen pontosan a Dánfoki Üdülőközpontból indulva járják be a városunktól egészen Szarvasig tartó vadregényes vízi utat. A 26 csoport egymást követve, a sokunk gyermekkorából ismerős vándortábor keretében kel útra.

A mára sok gyermek által szinte megfoghatatlan távolságokat saját erővel legyőző fiatalok túrakenuk és kerékpárok segítségével járják be a térség jelentősebb városait és természetes élőhelyeit egyaránt. Békés mellett Békéscsaba, Gyula, Köröstarcsa, Gyomaendrőd és Szarvas is számos meglepetést, látnivalót és élményt ad mindazoknak, akik vállalják a nem mindennapi sportteljesítményt is jelentő túrát. Valódi barátságok, megpróbáltatások és tapasztalatok tárházaként a Körösök Völgye minden bizonnyal maradandó és szép emlékek sorával gazdagítja az idei résztvevők nyári hónapjait.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


vándortábor