Az igényekre reagálunk: FröccsGödör lesz Békésen


Forrás: Békési Fiatalokért Egyesület.
Helyszin: Békés, SportGödör
A Békési Fiatalokért Egyesület a közelmúltban hirdetett "Mutassátok az irányt, fiatalok!" című kérdőívére a fiatalok szép számmal, több, mint háromszáz válasz érkezett be.

Ebből a 27-39 év közötti korosztályos szűrésből kiderült, hogy egy laza, kötetlen, szabadtéren kiülős, beszélgetős estre vágyik a válaszadó fiatalság.

Ennek megfelelően el is kezdtünk szervezni egy ilyen programot: FröccsGödör néven Békésen, az Erzsébet-ligetben található Gödörben szervezünk zenés estet.

Este 8 órától várjuk a bulizni vágyókat, kortól függetlenül. Lesz alkoholos és alkoholmentes koktél, kétfajta sör, és természetesen fröccs is kapható lesz. Emelllett a GREBB hosszított nyitvatartással várja vendégeit ezen a napon.

A hangulatról elsőnek Zséka gondoskodik. Hangját sokan ismerhetitek, hiszen a békési születésű és kötődésű énekes, több tehetségkutatóban is feltűnt. Az élő bulizós slágereket követően pedig hajnalig tartó zenés-táncos est veszi kezdetét, a hangulatot pedig egy JBL PartyBox 710-es hangfal fokozza majd.

Időpont: 2022. szeptember 9. (péntek) 20 órától

Helyszín: Békés, SportGödör

Az első 50 fröccs-fogyasztó ajándékot kap!

Gyere le Te is a Gödörbe, légy az éjszaka része!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!