Őszi Vásár címmel általános nemzetközi kiállítást tartottak Székelyudvarhelyen szeptember 15-18. között.


A székelyföldi térség egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kiállításán részt vett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román tagozata is.

A magyarországi, vállalkozások és vállalkozói érdekképviseletek jelenléte is bizonyítja, hogy a külhoni vállalkozásoknak is fontos a székelyföldi piac – emelte ki a kiállítás megnyitóján Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Tóth László Magyarország Csíkszeredai főkonzulja. Hangsúlyozták, a magyar kormány támogatja, hogy az arra képes magyar vállalkozások átlépjék Magyarország határait és kihasználják a régió lehetőségeit, ezért támogat minden e cél szolgáló kezdeményezést. A megnyitót követően az elöljáróságok közösen megtekintették a kiállítást a helyi és külhoni cégek, intézmények bemutató standjait.

Rák János, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatának titkára elmondta, közös információs standdal jelentek meg a kiállításon, segítve ezzel is a magyarországi cégek és vállalkozások termékeik, illetve szolgáltatásaik bemutatkozását a székelyföldi régiókban.

 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!