Gondoskodj a családodról! Gondoskodj a nyugdíjadról – helyben, Békésen, az Unionnál!


Megjelent: 2022 Szeptember 27. ( Kedd ) 09:44
Módosítva: 2022 Október 15. ( Szombat ) 15:38
Befektetés, biztosítás – biztonságosan – ez a Vienna Time most OKTÓBER 1 és DECEMBER 31-ke között bónusz 120% visszajáró bónusszal!

Ha befektetésről van szó, először mindenki hatalmas pénzekre gondol. Pedig ez egyáltalán nem feltétlenül igaz. A Vienna Time esetén ráadásul leginkább megtakarítasz, miközben a nagy befektetések előnyét élvezheted, ha csak havi 15-20 ezer forint rendszeres fizetését tudod vállalni. A pénzedet szakértőink ugyanolyan gondossággal kezelik, mintha ennek a többszöröséről lenne szó, így „kisbefektetőként” is a legnagyobb gondoskodást élvezheted és a lehető legnagyobb hozamot várhatod el.

 

Minden évben a nyugdíjcélra befizetett díj 20%-ának megfelelő, de legfeljebb 130 ezer forint adójóváírást kaphatsz. A jóváírás csak az adott évben befizetett díjakra számítandó és csak akkor vehető igénybe, ha van adóköteles jövedelmed és az SZJA-törvény egyéb feltételeinek is megfelelsz.Ha több nyugdíjbiztosítási szerződésed is van, azokra együttesen is legfeljebb csak 130 ezer forintnyi adójóváírás igényelhető.

 

Természetesen van, aki nem azért választ nyugdíjbiztosítást, mert a jövőjéről szeretne gondoskodni, hanem azért, mert kiváló befektetési lehetőségnek tartja. Az is. Ráadásul, ha nagyobb összeget szeretnél befektetni, jobb, ha azt nem egy helyen tartod, hiszen bármi közbejöhet – a nyugdíjbiztosítással kombinált megoldás esetén ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy jó helyen van a vagyonod.

A Vienna Time, amellett, hogy kiváló befektetési lehetőség, természetesen elsősorban nyugdíjbiztosítás. Mint ilyen, mindent tud, amit egy klasszikus életbiztosítás, azaz halál, maradandó egészségkárosodás, sőt, igényeid szerint akár betegség vagy baleset esetén is jelentős anyagi segítséget és teljeskörű kockázati védelmet nyújt Neked és családodnak is. A Vienna Time mellett nincs is feltétlenül szükség más életbiztosítási védelemre, sőt, egy sor kiegészítő biztosítással kiegészítheted.

 

Részletes információkért, tényleges ajánlattételért keress minket Békésen, a Piac tér 1. szám alatt!

Irodánk nyitva tartása minden nap előzetes időpont egyeztetés alapján:

Tel: 06 20 334 6142


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!