DJ Dominique – Tiszta szívből szeretjük a közönséget!


Október 8-án a Békési Kolbászvigalom keretében érkezik Békésre a Retro Rádió műsorvezetője és a Fergeteg Party! DJ Dominique-kal, azaz Várkonyi Attilával beszélgettünk:

- A 90-es évek vége óta retro bulik, diszkók szinte minden városban vannak, de ha országosan nézzük, az általad indított Fergeteg Party az a rendezvénysorozat, amelyen mindig több ezren vannak, közel 100 ezren követik az aktuális bulik időpontjait, híreit a közösségi médiában. Mitől más, mivel tud többet a Fergeteg Party?

 

-        Vallom, hogy azért mert lelke van az egésznek, nagyon komolyan készülünk csapatommal minden bulira, szeretjük a közönséget, figyeljük a reakcióikat, igazodunk a hangulathoz, az eseményhez, az előttünk fellépőkhöz, na és persze a már harminc, lemezjátszók és mikrofon mögött eltöltött év, az aktív rádiós munka. Figyelem a korosztályt! 50-esek vannak többen? Akkor ők a 80-as évek zenéire buliztak annak idején, 40-esek állnak a parketten? Akkor ők a 90-es évek slágereire tekintenek úgy, mint retróra. Ezek határozzák meg, milyen lesz egy Fergeteg Party.

-        Akik a rádióban hallgatják hasonló című zenei műsorodat, azoknak feltűnhet, hogy egy -egy régi sláger sokkal dinamikusabban, ütemesebben szólal meg egy mix keretében, mint ahogy megtalálható a YouTube-on, vagy akár az előadó albumán. Remixelitek a dalokat előtte?

-        A nagyon tehetséges Dave Martin barátommal és a Stadiumx remix csapatával érjük el ezt a hangzást, ezeket a számokat természetesen a bulikban is játszom – nagy sikerrel.

-        Mivel készülsz a békési bulira?

-        Nagyon várom a találkozást, egy Fergeteg Party nem egy szokványos retrobuli, itt együtt énekelünk majd, megfogjuk egymás kezét, érezni fogom, mire lesz szükség és természetesen lesznek meglepetések fellépők is a műsorban, Peter Srámek, Gáspár Laci és Auguszt Bárió (A.D.Stúdió), zenében, látványban egyaránt.

-        Mivel a Békési Kolbászvigalom egyben a békési kolbász ünnepe is lesz, muszáj megkérdeznem, szereted a kolbászt, netán készítettél is már?

-        Szeretem és meg is tanultam készíteni, barátaimmal, családdal, legutóbb februárban gyúrtunk, a békési ízekre nagyon kíváncsi vagyok!

DJ Dominique Fergeteg Party-ja 2022.10.08-án, szombaton 18 órától kezdődik a Békési Kolbászvigalmon, a városi sportcsarnokban, jegyek A HELYSZÍNEN KAPHATÓAK!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!