Dankó Béla országgyűlési képviselő Idősek világnapi köszöntője


Megjelent: 2022 Október 1. ( Szombat ) 08:25
Módosítva: 2022 Október 1. ( Szombat ) 22:05
Kedves Szépkorúak!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket az Idősek Világnapja alkalmából, és engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjem mindazt, amit az elmúlt évtizedekben családjaikért, jelenünkért, jövőnkért, értünk tettek és tesznek. Az Önök alázatos és szorgalmas, gyakran komoly áldozatokat követelő munkája nélkül ma nem lehetnénk itt, ma minden bizonnyal egy egészen más országban élnénk. Köszönettel tartozunk, mert megteremtették annak lehetőségét, hogy tanulhassunk, dolgozhassunk, felépíthessük saját életünket. A saját életünket, amelyben Önöknek mindig nagyon fontos szerepet szánunk.

Minden nemzedék azokra az alapokra építkezhet, amelyeket elődeitől kapott, mi pedig egy erős fundamentumot vehettünk át, ami biztonságot és nyugalmat teremtett mindannyiunk számára. Mindez azonban csak a mindennapokban végzett fáradtságos munkával jöhetett létre, éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy miként Önök életük minden egyes napján kőkeményen megdolgoztak az eredményekért, úgy mi is minden nap éreztessük tiszteletünket az idősek felé. Az év valamennyi szakában ki kell fejeznünk, hogy mennyi mindent köszönhetünk az előttünk járó nemzedékeknek.

A nyugdíjas évek a pihenés időszakát is jelentik, de tudniuk kell, hogy számítunk tapasztalatukra, higgadtságukra, családokat összetartó képességükre. Bármikor örömmel vesszük javaslataikat, véleményüket, észrevételeiket, hiszem, hogy erre szükségünk is van.

Ezeknek a gondolatoknak a jegyében, és a mielőbbi személyes találkozás reményében kívánom a legjobbakat, szép éveket, egészséget, békét Önöknek. Kívánom, hogy minél több időt tölthessenek barátaik, szeretteik körében

Szeretettel és tisztelettel:

 

Dankó Béla

országgyűlési képviselő

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!