Ingyenes a belépés a Csabai Kolbászfesztivál nyitónapjára


Balkán Fanatik, TNT, Metzker Viktória - mindez ingyenesen a 25. Jubileumi Csabai Kolbászfesztiválon, október 20-án.

Ingyenes belépéssel, egész napos szórakozással, közben délelőtt 10-től már gyúrják a kolbászt az óvodások és az általános iskolások a Mokry-nagysátorban, amelyre a szervezők az első 100 asztalt ingyenesen biztosítják az induló csapatok részére.

– A gyermekekre bizonyára kíváncsiak a szüleik, nagyszüleik is. Többen tőlük szerzik be a kolbászkészítéshez szükséges eszközöket, fűszereket – ecsetelte Hégelyné Győrfi Ilona, a fesztivál programigazgatója. – Természetesen a gyermekek tanári, kolbászklubos és szülői felügyelettel töltik a kolbászt. Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjait is élvezhetik a gyermekek, a sátorban reggeltől estig DJ MolnAre szolgáltatja a zenét és a jó hangulatot. Lesz Energy Dance Cool Táncszínház, délután háromkor hirdetik ki az ifjúsági gyúróverseny eredményét. Ezután a Mahovics-OK Társulat néptáncbemutatóját élvezheti a közönség. Ezt követi a hivatalos megnyitó, melynek keretében átadják a nemzetközi szárazkolbászverseny díjait, majd jönnek a már említett koncertek, érkeznek ismert DJ-ék, tovább fokozva a fergeteges késő esti, éjszakai hangulatot.  

A rendezvény nyitónapján, csütörtökön a szabadtéri színpadnál is fesztiváli lesz a hangulat. A Békéscsabai Mazsorett Táncegyüttes és a Fitdance Center SE műsora mellett, lesz többek kutyásbemutató, a Csabai Kolbászklub sátránál pedig megtartják az első hagyományos disznótort, a feldolgozott sertésből készített finomságokat megkóstolhatják a látogatók.

További információk és online elővételes jegyvásárlás: www.csabaikolbaszfesztival.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!