Európai Diáksport Nap a Reményhírben


A Reményhír Intézmény szeptember végén rendezte meg az ESSD - Európai Diáksport Napot, amelyen minden osztály részt vett.

A reggelt szokás szerint közösen indítottuk az iskola udvarán. Egy dologban azonban különbözött a megszokott napoktól, mivel egy 10 perces reggeli zenés közös bemelegítést tartottunk. A mozdulatsorokról Kotlár Angéla tanító gondoskodott, aki egyébként szabadidejében zumba oktatáson vesz részt. A gyerekek a sportnap reggelén nagyon kíváncsian várták, hogy mi is fog történni.

Nagy örömmel fogadták a táncot, és az azt következő eseményeket, amik a testnevelés órák keretein belül zajlottak. A testnevelők egy ügyességi pályát állítottak fel a szabadban. Az esős idő ellenére is lelkesen teljesítették a diákok a feladatokat. Sőt, egy alternatív sportot is kipróbálhattak, mégpedig a gördeszkázást. A kezdeti bátortalanság után, mindenkinek megjött a kedve deszkás száguldáshoz. Az eredmény: a gyerekek kérik a tanárokat, hogy minden héten legyen legalább egy ilyen sportos nap! Köszönjük Csige Zoltán testnevelőnek a rendezvény megszervezését!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!