Kitüntetési javaslatokat várnak a „Kiváló Szociális Munkáért” kitüntetés adományozásra


Békés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kitüntetési javaslatokat vár „Kiváló Szociális Munkáért” kitüntetés adományozására.

Az elismerés annak a személynek adományozható, aki a szociális ellátásban a rászorulók segítésében, a Békésen élő, nehéz sorsú emberekért folytatott kimagasló tevékenységével a szűkebb és tágabb környezetében kiérdemelte a megbecsülést.

A kitüntetésre javaslatot tehetnek a város önkormányzati képviselői, a nemzetiségi önkormányzatok, a Képviselő-testületszociális ügyekkel foglalkozó bizottsága, a városban működő, szociális ellátásterületén tevékenykedő intézmények, valamint azok közösségei, civilszervezetek.

A javaslatokat 2022.október 15-ig lehet benyújtani a Békési Polgármesteri Hivatalban (5630Békés, Petőfi Sándor utca 2.) személyesen vagy postai úton Békés Város Polgármesterének címezve! A Békés város jelképeiről és a helyi elismerések adományozásáról szóló 23/2011. (VIII. 26.) számú önkormányzati rendelet teljes szövege megtekinthető a bekesvaros.hu oldalon.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


szociális munka