Meccsnap: a Győrt fogadjuk a munkacsarnokban


A mai nap folyamán felnőtt csapatunk 18 órától az Agrofeed ETO UNI Győr együttesét fogadja a Fáy utcai Kézilabda Munkacsarnokban.

Ellenfelünkkel jelenleg pont egyenlőséggel 6-6 ponttal áll a csapat a tabellán a 7-8. helyen. Fontos lesz a mai mérkőzésen, hogy kinek sikerül újabb pontot szerezni majd. Csapatunk az előző mérkőzésen elvesztette veretlenségét Balatonfüreden, előtte pedig két döntetlent is játszott, így egy lélektanilag sokat jelentő győzelem jó lenne a csapatnak.

Ellenfelünk is két döntetlennel, két győzelemmel és egy vereséggel áll 6 ponttal a tabellán. Hazai pályán döntetlent játszottak a Veszprém ellen, nyertek az Eger ellen 1 góllal, illetve kikaptak a Plertől. Idegenben nyerni tudtak a Százhalombatta otthonában, döntetlent játszottak a Pick Szeged U21-es csapatával.

Padla József, vezetőedzőt kérdeztük milyen várakozásokkal készülnek a hétvégi találkozóra:

 A tavalyi ifjúsági bajokságot nyert csapat játékosaira épülő, fiatal lendületes csapat a következő ellenfél hazai pályán! A múlt szezonban hazai környezetben voltak a legerősebbek, de az idei bajnokságban már szereztek pontokat idegenben is. Maximális teljesítményre lesz szükség mindenkitől, hogy itthon tudjuk tartani a pontokat és újra győzelmet ünnepelhessünk, amire nagy szükségünk van! Hajrá Békés! – nyilatkozta Padla József, vezetőedző.

Várunk Mindenkit 18 órától a Békési Kézilabda Munkacsarnokba a mérkőzésre.
Ezt követően NBII-es csapatunk is pályára lép az este folyamán 20 órától a FISE-Újkígyós csapata ellen.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!