Hét góllal alulmaradtunk a Győr ellen - VIDEO


BFKC - Felnőtt csapatunk péntek este fogadta a Győr alakulatát. Várható volt, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés a fiatal dunántúli csapat ellen, de sajnos végül 7 gólos vendég győzelemmel zárult a találkozó.

Optimum Solar-Békési FKC–SZESE Győr 21–28 (11–13)
NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 200 néző. Vezette: Sándor György, Szabó Balázs.
Békés: TAKÁCS – Hrabák 2, Haszilló 3, Laufer 1, Árpási, Dávid 3, Szász 2. Csere: Borbély, Kiss O. (kapusok), Fedor, Horváth L. 1, Mezei 4 (3), Varsandán 1, Kovács R. 1, Novák 2, Kovács Sz. 1. Edző: Padla József. A Győr legjobb góldobói: Lang 6, Sövegjártó 5, Mátési 4, Gaál 4.
Kiállítások: 6 perc + Árpási a 4. percben kizárva, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 1/0.

A találkozó elején sok hiba jellemezte a békésiek támadójátékát, ráadásul Árpásit túlzott durvaságért már a 4. percben elveszítették. Ennek hatására a kapu előtt pontosabb Győr hamar magához ragadta a kezdeményezést (10. p.: 3–5). Egy négyes szériával innen még maga javára billentette a mérkőzést a félidő középső szakaszára feljavuló hazai együttes (20. p.: 9–7), de azután ismét elbizonytalanodott. Ezúttal a látogató produkált egy négyes sorozatot, az ekkor szerzett vezetést meg is tartotta szünetig, köszönhetően annak is, hogy a házigazdák támadójátéka továbbra is hemzsegett a technikai hibáktól. A szünet sem volt elegendő a sorok rendezésére. Változatlanul a Győr akarata érvényesült , amely 14–16-os állásról hatra növelte előnyét a 42. percre. Jött is Padla József időkérése, de a tréner által elképzelt stratégiát ezen a napon nem tudták kivitelezni a játékosai. A hátralévő bő negyedórában négy gólra még visszazárkózott a hazai gárda, de több nem volt benne, a pontosabban támadó Győr nem érdemtelenül vihette haza a két pontot.
 Fokozatosan őröltek fel bennünket, főleg támadásban fogytunk el, így szinte végig hátrányban kézilabdáztunk. Kiemelkedő egyéni teljesítményekre lenne szükségünk ahhoz, hogy a kritikus pillanatokban átlendülhessünk a holtpontokon. – nyilatkozta Padla József, vezetőedző.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kézilabda Győr