Gyermekeik kolbászait is leadták a versenyre


– Érdemes a rangos címért és az értékes nyereményekért is benevezni egy-egy szál kolbásszal, október 12-én, szerdán még leadhatók a versenydarabok a Csabai Rendezvénypajtában.

Juhászné Varga Borbála és férje négy szál vastagkolbásszal érkezett kedden délután a Csabai Rendezvénypajtába. A sajátjaik mellett gyermekeik, Anita és Gyuri versenydarabjait is benevezték. A férj és feleség már egyaránt megnyerte a szárazkolbászversenyt, most is ez a céljuk, de azt se bánnák, ha Anita vagy Gyuri győzne a 25. Jubileumi Csabai Kolbászfesztiválon. Ahogy mondták: a családban marad.

Bori arra biztatott mindenkit, hogy nevezzen, hiszen minél több szálat bírálhat a zsűri, annál jobban igaz a szlogen: A csabai Csabán az igazi! Másrészt ez a kolbász fővárosa, tehát a legjobb felhozatalt kell felvonultatni.

A kolbászokat október 12-én 18 óráig várják a Csabai Rendezvénypajtába, és október 13-án zsűrizik. Ekkor kiderül, hogy kiknek a portékáját értékelte legjobbnak a szakmai és a médiazsűri. A díjakat hivatalosan a fesztivál nyitónapján, október 20-án, csütörtökön adják át a CsabaParkban. A királyi vagy királynői cím ugyanúgy vonzó, mint a díjak.

A verseny díjai – az Autós Nagykoalíció felajánlásával:
1. díj: 150 ezer forint készpénz + 150 ezer forint értékű hosszú hétvége 2 fő részére
2. díj: 100 ezer forint készpénz + 150 ezer forint értékű hosszú hétvége 2 fő részére
3. díj: 50 ezer forint készpénz + 150 ezer forint értékű hosszú hétvége 2 fő részére.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!