ÚJÉVI KÖSZÖNTŐ


Megjelent: 2023 Január 2. ( Hétfő ) 07:18
Módosítva: 2023 Január 2. ( Hétfő ) 12:39
Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnökének újévi köszöntője.

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége nevében köszöntöm Békés megye lakosságát, külön köszöntöm a polgárőröket, polgárőr egyesületek vezetőit, az együtt működő partnereinket az Újév alkalmából.

Az Országos Polgárőr Szövetség a 2022-es évet a legsikeresebb évnek könyvelte el, ugyanígy a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége is. 2023 évben is hasonló sikereket szeretnénk elérni, mint az előző évben, az együttműködő partnereinkkel továbbra is a kitűnő kapcsolat ápolására fogunk törekedni. Szeretnénk, ha Békés megye továbbra is békés megye maradna a bűnelkövetés szempontjából. Megköszönöm a polgárőröknek a 2022-es évben végzett munkájukat. Felkérem a tisztelt polgárőröket, hogy továbbra is aktívan vegyenek részt a labdarúgó mérkőzések, sportrendezvények, települések rendezvényeinek biztosításában, valamint külön figyelmet fordítsanak a külterületeken élők biztonságára, lovas portyaszolgálatokkal és a rendőrséggel közösen a ”Tanya Program” keretén belül.

Békés megye határ menti megye, ezért erősíteni kívánjuk a Határvédelmi Polgárőr Tagozatot, növelni a polgárőrség létszámát, a Lovas Tagozat létszámát is.

Fontos feladat lesz az idén is az egység megtartása, Magyarország Kormányához való lojalitásunk megőrzése. Az orosz-ukrán háború, az energiaválság, az infláció, az egyre agresszívabb illegális migráció új helyzet elé állítja a polgárőrséget is. A polgárőrök már bizonyítottak az elmúlt években, bízom benne, hogy igy lesz 2023-ban is a lakosság és a haza érdekében.

Kívánok, az újévben minden polgárőrnek a szolgálathoz, erőt, egészséget! Országgyűlési képviselőinknek, a Kormányhivatal összes dolgozóinak, együttműködő partnereinknek - Rendőrségnek, Katasztrófavédelemnek, társadalmi szervezetek vezetőinek, önkormányzatok vezetőinek, képviselő testületeiknek, összegében mindenkinek sikerekben gazdag boldog újévet kívánok barátsággal, szeretettel!

Békés. 2023. január 02.

 Tisztelettel:

Gyarmati Sándor

Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!