Munkalátogatáson a Békési Uszodában


Dankó Béla, Békés és térsége országgyűlési képviselője Kálmán Tibor polgármesterrel, Kiu Gábor uszodavezetővel, továbbá a Békési Úszok Klub Egyesület és a Békési Kajak Kenu Klub vezetőivel egyeztetett a helyszínen.

Mint azt Kálmán Tibor polgármester közösségi oldalán megosztotta,

nem hétköznapi kihívásként tekintettek a Békési uszoda működtetésére a téli időszak küszöbén. Az akkor megfogalmazott célok, elvek mára kézzelfogható eredmények formájában mutatkoznak meg. Mind a szezonra való felkészülés, mind a lakosság szempontjából komoly eredmény, hogy nem kellett bezárnunk az uszodát. Erről, valamint a mögöttünk álló időszak tapasztalatairól is egyeztettünk a Békési Úszó Klub, a Békési Kajak-Kenu Club vezetőivel és az uszodát irányító Kiu Gáborral.

 

Szükség volt arra 2022-ben beérkezett 12,7 millió valamint az idén már megkapott 7,7 millió forintra, melyet a központi költségvetés biztosított.

 

A polgármester hangsúlyozta, Dankó Béla országgyűlési képviselő úr hatékony segítségével mindezen felül még további források is várhatók a működés biztosításához, melyekért ezúton is köszönetet mond.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!