15 éve Foldana - szálloda avatással ünnepelt a cégcsoport


Megjelent: 2023 Február 20. ( Hétfő ) 10:13
Módosítva: 2023 Február 20. ( Hétfő ) 13:53
A városunkban is irodát üzemeltető Foldana csoport első budapesti szállodáját nyitotta meg a cég 15. évfordulóján, ennek kapcsán Dr Balla Róbert vezérigazgatóval beszélgettünk.

 

Hol rendezték meg az évfordulós ünnepséget és kik voltak a meghívott vendégek?

 

Az ünnepség helyszíne a budapesti szépművészeti múzeumban volt.

A rendezvényen a társaság munkavállalói, magyar és montenegrói üzleti partnerei vettek részt. Montenegróból Milo Dukanovic köztársasági elnök úr és Dr. Radoje Zugic a montenegrói központi bank elnöke is, megjelent továbbá több nagykövet mellett, azon országokból, akikkel kapcsolatban állunk. Emellett magyar és montenegrói bankok vezetői illetve a KKM részéről külgazdaság fejlesztésért felelős államtitkár Bihari Katalin is. Békés városát Polgár Zoltán alpolgármester képviselte.

 

Az est hangulatáról Miklósa Erika és László Boldizsár operaénekesek gondoskodtak a Magyar Állami Operaház zenekarának a kíséretében.

 

Hol található a szálloda és milyen szolgáltatásokkal várja a vendégeket?

 

A szálloda Budapest XIII. kerületben található 26 szobás szálloda és 26 szobás apartmanház. Szállodánk 4 csillagos besorolású, prémium szolgáltatást nyújtó üzleti szálloda lett.

 

Miért döntött úgy a cég, hogy hazánkban is belép a szálláspiacra? 

 

Budapest XIII. kerületében nagyon nagy hiány van a szálloda iránt a jó minőségű és megfizethető szálloda iránt. A mienk a második ilyen kategóriájú a kerületben.

 

A békési ügyfelek főleg a mezőgazdasági hitelezéssel kapcsolatosan ismerhetik a Foldana csoportot. Milyen számok jellemzik a céget összességében? 

 

A cégcsoport egy 60 főt foglalkoztató vállalat, míg Montenegróban már 20 főt foglalkoztatunk. Csoport szinten több milliárdos árbevétellel rendelkezik, a Montenegróban vásárolt követelésállományunk meghaladta a 80 millió eurót.

Meghatározó eredményünk, hogy a montenegrói piacon cégünk a harmadik legnagyobb befektető lett. De emellett jelen vagyunk Bosznia Hercegovinaban is és a közel jövőben további országokban nyitunk képviseletet.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!