Békési Könyvtárért Alapítvány sikeres pályázata (2022)


Forrás: Békés Városi Püski Sándor Könyvtár
Helyszin: Püski Sándor Könyvtár
A Békési Könyvtárért Alapítvány 2022-ben is sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alap „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022” programba. A pályázat címe: „Computer World – Egy lépés a jövő felé” Az elnyert pályázati összeg: 350.000,- Ft

Pályázatunk célja az volt, hogy az alapító okiratunknak megfelelően, támogassuk a Püski Sándor Könyvtár színvonalas működését. Az új munkaeszköz korszerű technikai hátteret biztosít az alapítvány munkájához, segíti az adminisztrációs feladatok elvégzését, a szervezést, a kapcsolattartást, a rendezvények lebonyolítását.

A pályázatot keretében az alábbi beszerzések valósultak meg:

A pályázati összegből vásároltunk egy Asus B1500CEAE-BQ2789 laptopot. A működéshez szükséges szoftvereket a NIOK Alapítvány és a Microsoft adományozói programja révén szereztük be: a Windows operációs rendszert regisztrációs díj ellenében, míg a Microsoft 365 Vállalati Prémium irodai szoftvercsomagot ingyenesen használhatja alapítványunk.

A működési költségeinkre is fordíthattunk az elnyert összegből /bankköltség könyvelési díj/.

A beszerezett irodaszerek és papíráru egyrészt az ügyviteli munkában nyújtanak segítséget, másrészt felhasználhatók a különböző rendezvényeken nyomtatványok (oklevelek, meghívók stb.) készítésére.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!