Fodrászok és kozmetikusok utaztak Bolognába a kamara szervezésében


Bolognában figyelhette meg a legújabb szépészeti és kozmetikai trendeket nyolc Békés vármegyei szakember a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.

A Cosmoprof Worldwide Bologna több mint 50 éve a kozmetikai ipar minden szektorának szakemberei és vállalatai referencia eseménye.

 

Párizsban és Londonban már több hasonló bemutatón jártak a Békés megyei fodrászok, kozmetikusok. Bolognába évek óta készültek, de a pandémia mindig elsöpörte a lehetőséget.

–       Három nap soknak tűnik, mégsem volt elég, hogy minden újdonságot, érdekességet megnézzünk – mondta Cseh István, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműves tagozatának elnöke. – Számos újdonsággal álltak elő a cégek, olyan standot is láttunk, ahol kizárólag bio termékekkel dolgoznak. A kiállítás részben anyagokkal és eszközökkel foglalkozott, részben technikákkal, például hogyan lehet hajkiegyenítővel hullámosítani a hajat, milyen új vágási technikákat találtak ki.

A tanuláson túl a kapcsolatépítésre is hangsúlyt fektetett a kamara. Nemcsak felvették az Olasz Nemzeti Fodrászkamarával a kapcsolatot, hanem közös projektekben is gondolkodnak.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!