Városi diákhét – SZKIRG nap


2023. március 27-én került megrendezésre a városi diákhét keretében a SZKIRG nap.

A diákhetet a Békés 50 rendezvénysorozat részeként hosszas előkészületek előzték meg. A diákhétbe bekapcsolódó iskolák előzetes tájékoztatók, beharangozó plakátok segítségével csábították a diákokat az aktív részvételre.

A SZKIRG nap Kálmán Tibor Békés város polgármesterének és Palatinus Pál, a SZKIRG igazgatójának megnyitó gondolataival kezdődött, majd az intézményünk Diákparlament elnök jelöltjének, Pál Bence Sándor bemutatkozásával folyatódott.

A megnyitót követően a résztvevő intézmények (Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola, Gál Ferenc Technikum, EGYMI, Reményhír) csoport fotózása következett, majd kezdetét vették a játékos programok. A diákok sport-logikai-ügyességi állomásokon mérhették össze képességeiket, majd ének és tánc tudásukról adhattak számot karaokee és flashmob keretében. A SZKIRG nap D. Nagy Bence iskolai élményekről szóló előadásával zárult a Kulturális Központban.

Köszönetünket fejezzük ki Békés városának a rendezvény megszervezésében és lebonyolításában nyújtott segítő támogatásáért és a résztvevő intézmények aktív közreműködéséért.

Tételek: 1 - 20 / 30 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!