Évértékelő a Kisgazdáknál


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés Csabai.u.18.
Megtartotta évértékelő közgyűlését a Békési Kisgazdakör.

Tarkovács István az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket.

1 perces néma főhajtással emlékeztek a nemrég elhunyt gazdatársukra.

A jegyzőkönyvvezető és két hitelesítő megválasztása, valamint a napirendi pontok elfogadása után Tarkovács István az egyesület elnöke megtartotta évértékelő beszámolóját. Részletes áttekintést adott a 2022-es év feladatairól azok teljesítéséről, de nem rejtette véka alá a negatívumokat sem.

Az elnöki beszámoló után a Pénzügyi Bizottság beszámolója következett. Precíz, pontos pénzügyi beszámoló ismertetése után a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság számolt be az ellenőrzések tapasztalatairól. A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját, javasolta a beszámolók elfogadását a Közgyűlésnek.

A Fegyelmi Bizottság könnyű helyzetben volt, hiszen 2022-ben nem volt dolga. Megköszönte a tagság jó hozzáállását és javasolta a beszámolók elfogadását.

Tarkovács István elnök részletesen ismertette a 2023. évi munkatervet, felelős személyek megnevezésével.

Megvitatásra került az átdolgozott Alapszabály, melyet egyhangú szavazattal elfogadtak.

Kisgazdakör tagjai ezután egyhangú szavazattal elfogadták a 2022. évi elnöki,- pénzügyi,- ellenőrző, valamint a felügyelő bizottsági beszámolót, továbbá megszavazták 2023. évi munkatervet.

Hamarosan tisztújításra kerül sor, mivel a tisztségviselők mandátuma lejár. Egyhangú szavazattal megválasztották a 3 tagú Jelölő és Választási Bizottságot, mely megkezdte munkáját.

Közgyűlés befejezése után kötetlen, baráti beszélgetést folytattak a tagok.

 

 

Tételek: 1 - 20 / 43 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!