Lipcsei Imre Csaba a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje


Békésen, az 1. számú egyéni választókerületben időközi önkormányzati képviselő-választást tartanak 2023. június 11-én.

Az időközi választásra azért van szükség, mert az eddigi képviselő, Füredi János (Fidesz-KDNP) családi okokra hivatkozva lemondott tisztségéről. A Fidesz-KDNP jelöltje Lipcsei Imre Csaba bútorasztalos, faipari vállalkozó.

Lipcsei Imre Csaba 1970. augusztus 9-én, Békéscsabán született, nős, két gyermek apja. Gyermekéveit Békésen töltötte, majd 1984-től Budapesten tanult a Kaesz Gyula Faipari Szakmunkás és Szakközépiskolában, ahol 1987-ben bútorasztalosként végzett. Munkáséveit Óbudán kezdte egy konyhabútorgyártó szövetkezetben, majd leszerelése után költözött vissza Békésre és a Start Sportszergyártó Szövetkezetnél helyezkedett el.

1993-ban vállalkozó lett, idén 30 éve dolgozik kisiparosként. 1996-ban alakította ki a telephelyét Békésen, melyet a mai napig fokozatosan fejleszt feleségével közösen. Az évek során vállalkozását fakereskedelemmel és egy új telephellyel is bővítette, azóta magasabb színvonalon tudja a vásárlóközönségét kiszolgálni.

Lipcsei Imre Csaba az 1. számú választókerületben él, jól ismeri az ott élő embereket és a településnek azt a részét. Az elkövetkező időszakban több alkalommal is utcafórumot fog tartani, ahol lehetőségük lesz a lakosoknak észrevételeikkel, javaslataikkal a képviselőjelöltjükhöz fordulni.

 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!