Ezer tuning autó érkezik Dánfokra!


Megjelent: 2023 Május 20. ( Szombat ) 18:25
Módosítva: 2023 Május 20. ( Szombat ) 19:42
Június 9-10-11-én ONE FEST- Országos Tuning Találkozó WONDAIRLAND TUNING SHOW és STRANDFESZTIVÁL vár mindekit a Dánfoki Üdülőközpontban!

Kálmán Tibor polgármester elmondta, a 90-es években volt ennyire nagy  fesztivál utoljára Dánfokon, mint a mostani lesz a tervek szerint. 

A három napos fesztiválon minden nap más és más tematika szerint lesznek láthatóak a fellépők együttesek - zenekarok, így péntek a retróé, szombat a mai clubslágereké, míg vasárnap egy családi nap vár mindenkit (részletes program a cikk alatt) - ismertette a részleteket Ökrös Sándor, az eseményt szervező csapat tagja, aki azt is elárulta, hogy a fesztiválhoz méretezett vendéglátásban több cég is segít majd egyszerre. Jön például majd a Coca Cola Szegedi Ifjúsági Napokon látott vizifocipályája, de a családi napon 5 légvár is várja majd a kicsiket.  

Németh Ádám, az OTT főszervezője elmondta, 8 éve foglalkozik cége autós találkozók szervezésével, Dánfokon pedig minden adott egy jó hangulatú nyári fesztiválhoz és természetesen az autós összejövetelhez, melyre már a környező országokból is érkeznek majd autók, előzetes jelentkezés alapján közel ezer jármű és több ezer vendég érkezhet Békésre. 

Bak Ádám, az üdülőközpontot is működtető Békés Turisztikai és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, erős szezonkezdő rendezvényt szerettek volna útjára indítani, a családi napból így három napos zenei és tuning fesztivál lett, melyre mindenkit szeretettel várnak, szállásban is tudnak segíteni. 

A fesztivál kapcsán szó esett a közelekedésről és a forgalom szervezéséről, Kálmán Tibor polgármester hangsúlyozta, hogy a lakosságot minden változásról időben értesítik. 

A fesztivál eseménye

A részletes program

 

 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!