Beszámoló Közgyűlés


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Kvermes
Beszámoló Közgyűlést tartott a kevermesi Viharsarok Polgárőr Szervezet 2023. május 19.-én

A Beszámoló Közgyűlésen részt vett Lévai Lajos alpolgármester – aki polgárőr - Recskiné Molnár Éva jegyző asszonya és a képviselőtestület több tagja, valamint Gyarmati Sándor Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

Papp Katalin az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket. A szokásos formaság ( jkv. vezető + hitelesítők megválasztása, napirend elfogatása ) után kezdetét vette a Közgyűlés.

Elnöki beszámolóban elhangzott, hogy az egyesület taglétszáma évek óta stagnál. Nagyon jó az együttműködés a rendőrséggel, határrendészettel, önkormányzattal, civil szervezetekkel, és a település lakosságával. 2023. évben a megkezdett munka töretlen folytatása a cél.

A szakmai munka ismertetése után a gazdálkodásáról kapott tájékoztatást az Egyesület tagsága. 

Felügyelő Bizottság ellenőrzései során rendellenességet nem talált, javasolta a beszámolók elfogadását.

Gyarmati Sándor a Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége elnöke  hozzászólásában elismerését fejezte ki, és beszámolók alapján nagyon jónak ítélte meg a Viharsarok Polgárőr Szervezet elmúlt évi tevékenységét. További munkájukhoz sok sikert kívánt. Három polgárőrt kiemelkedő polgárőri munkájáért Emlékérem elismerésben részesített.

A beszámolók elfogadása után a Közgyűlés megtárgyalta és elfogadta a 2023 évi munkatervet és annak végrehajtásához szükséges költségvetést.

A közgyűlés közös vacsorával zárult.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!