Jubileumi közgyűlés


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Kétsoprony
30 éves születésnapját ünnepelte a kétsopronyi Bűnmegelőző, Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület.

Ünnepi közgyűlést megtisztelte jelenlétével Illés Pál r. őrnagy Békéscsabai Rendőrkapitányság Kmb.-s alosztály vezetője, Gyarmati Sándor Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Varga Balázs r. zls. Körzetimegbízott, Völgyi Sándor Kétsoprony polgármestere és Petrovszki Attila Rákóczi Mezőgazdasági Szövetkezet elnöke.

Herczeg János a Bűnmegelőző, Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, röviden ismertette az eltelt 30 év fontosabb eseményeit. Egy perces néma főhajtással emlékeztek az elhunyt polgárőrtársaikra. Az alapító tagoknak 30 év alatt nyújtott polgárőri tevékenységükért Oklevelet és Ajándékcsomagot adott át.

Illés Pál r. őrnagy hozzászólásában megköszönte az elmúlt 30 évben végzett polgárőri tevékenységet. A település a nyugalom szigete, biztonságban lehet itt élni, mely köszönhető a polgárőröknek is. Kiemelkedő polgárőri tevékenységért Oklevelet és Ajándékcsomagot adott át Strbik Mihály polgárőrnek.

- Nagy nap ez a mai, 30 év hosszú idő a polgárőrség életében.- kezdte hozzászólását Gyarmati Sándor Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége elnöke. 30 éven keresztül a közbiztonság szilárd volt Kétsopronyban. Ez köszönhető a Rendőrségnek, és nem utolsó sorban a polgárőröknek. Mai nap ünnepelni jöttünk. Megköszönöm azt a sok munkát, amelyet teljesítettetek és azt a kitűnő kapcsolatot melyet ápoltok a BVMPSZ, Rendőrség, Önkormányzat és a támogatók felé. Folytatni kell a megkezdett munkát, törekedni kell arra, hogy minél több fiatal legyen köztünk, mint polgárőr.

- Engedjétek meg, hogy tolmácsoljam Dr. Túrós András az OPSZ elnökének jókívánságait. További sok sikert kíván az elnök úr.

Befejezésként Oklevelet adott át Herczeg Jánosnak, az egyesület elnökének.

Völgyi Sándor polgármester hozzászólásában elmondta jó itt élni, a település lakosai biztonságban érzik magukat. A polgárőség a biztonságot szolgálja a településen, hiszen minden percben lehet rájuk számítani. Erőt, egészséget kívánt a további tevékenységükhöz.

Strbik Zsóka a civil szervezetek összefogásáról beszélt, majd a volt Sopronyi Tanyasi Iskolai öregdiákjai nevében adományt adott át a polgárőrség elnökének.

Herczeg János elnök Bűnmegelőző, Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület valamennyi tagjának Oklevelet adott át a 30 éves évforduló emlékére.

Finom ebéd elfogyasztásával és baráti beszélgetéssel zárult.

Tételek: 1 - 20 / 76 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!