Teltházas lesz a dánfoki fesztivál!


Megjelent: 2023 Május 30. ( Kedd ) 15:57
Módosítva: 2023 Május 31. ( Szerda ) 09:01
Több ezer vendéget várnak a szervezők, több különleges autócsoda is érkezik a fesztiválra, többek között Sopronból egy külföldi kiállításokat is megjárt Porsche 911 Carrera S 2006 show autó, amelyből az országban csak kettő létezik.

-        A VIP válogatott bemutatóra már nem fogadunk el jelentkezést, közel 120 különleges autót mutatunk majd be, de emellett várhatóan közel ezer autó érkezik még, amelyeket meg lehet tekinteni és aktív résztvevői lesznek a fesztiválnak. A visszajelzések kedvezőek – mondta hírportálunknak Németh Ádám az OTT főszervezője.    

Mindenféle étel kapható lesz, ami egy fesztiválon csak elképzelhető, több vendéglátó vállalkozás dolgozik majd egyszerre, hogy mindenkit ki tudjunk szolgálni, óriás vidámpark, Tekball pálya, csak erre az alkalomra 5 ingyenes ugrálóvár, továbbá Chill pihenő zóna, napozó plázs, igazi beach party hangulat vár majd mindenkit – mondta Ökrös Sándor, aki a vendéglátást szervezi.  

Éjjel - nappal szervezzük az eseményt, a szálláshelyeink, mind a fa és kőházak, a sátor továbbá a kempinghelyek közel állnak telítettséghez.Ha kell, újabb területeket nyitunk meg, kijelöltük a parkolókat (lásd térkép) és hétvégén már a dekorcsapat dolgozik, épül a színpad, befejeződik a drift aréna kiépítése –mondta hírportálunknak Bak Ádám főszervező, aki ezúton is türelmet kér a lakosságtól a fesztivál sikeres lebonyolításának érdekében. 

A ONE FEST-re MOST 3 NAPOS BÉRLETET NYERHETSZ! 

A RÉSZLETES PROGRAMTERV

 

Jegyeket a fesztiválra elővételben a

https://orszagostuningtalalkozo.hu/wondairland/#jegyek honlapon lehet vásárolni, illetve a helyszínen készpénzben az Üdülőközpont recepciója előtt kitelepült értékesítő helyen.

A napi belépőjegy megvásárlása a pénteki és vasárnapi napon többszöri belépésre jogosít fel, a szombati napon délután 16:00 óráig. 16:00 óra után az esti jegy megvásárlásával lehet az esemény helyszínén tartózkodni. Aki szombaton megvásárolja az egész napi belépőjegyet (5000 Ft/fő) korlátlan belépést kap a nappali és esti programokra is.

 

Jegyárak:

https://orszagostuningtalalkozo.hu/wondairland/#jegyek

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!