Lovas polgárőr Fórum


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés
Megjelent: 2023 Június 3. ( Szombat ) 16:48
Módosítva: 2023 Június 5. ( Hétfő ) 14:47
Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége Fórumot szervezett a megyében lovas polgárőrökkel rendelkező egyesületek, lovas polgárőrei részére. Az eseményen részt vett Dr. Radácsné Reszegi Rita, az OPSZ Lovas Tagozatának elnöke.

Gyarmati Sándor a Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége elnöke köszöntőjében elmondta, nagyon örül, hogy sikerült összehozni ezt a Fórumot, hiszen ritkán találkoznak egymással a lovas tagozat Békés megyei tagjai. Több felmerülő problémában osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel. Fontos feladat a fiatalítás és a tudatos, takarékos gazdálkodás, valamint a pontos elszámolás. A szolgálat ellátásának szabályaira hívta fel a figyelmet. Minden esetben a feladat végrehajtása a fontos.

Dr. Radácsné Reszegi Rita, az OPSZ Lovas Tagozatának elnöke felszólásában egyetértett Gyarmati Sándor megosztott gondolataival, melyeket alkalmazni fognak. Ismertette az OPSZ Lovas Tagozatának elmúlt évi tevékenységeit és a várható eseményeket.

A fórumon több hozzászólás, kérdés is elhangzott.

Megállapodás született, hogy 2023 szeptember végén Békés városában, az OPSZ SE által megrendezésre kerülő II. Országos Kispályás Polgárőr Labdarúgó Torna - és Kerékpártúrához csatlakozik az OPSZ Lovas Tagozata is – Békésen rendezi meg a hagyományos versenyét.

Több személy kapott Oklevelet és ajándékcsomagot kiemelkedő polgárőri munkájának elismeréséül.

Kötetlen baráti beszélgetéssel zárult a Fórum.

 

Tételek: 1 - 20 / 34 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!