Jubileumi Gálaműsor Békésről elszármazott művészekkel


Békés várossá nyilvánításának 50. évfordulója előtt tisztelegve, a XLVII. Békés-tarhosi Zenei Napok programkínálatában egy Jubileumi Gálaműsor kerül megrendezésre.

A Gála műsorában öt Békésről elszármazott, saját művészeti területén sikeres és elismert előadóművész produkciójában gyönyörködhet a nagyérdemű közönség.

Az est során fellép két, egykor a Belencéres Néptáncegyüttesben „szárnyait bontogó”, tehetséges fiatalember, Gellén Péter és Izsó Lajos Hunor néptáncos, akik mára már Magyarország legfiatalabb hivatásos táncegyüttesének, a Fitos Dezső Társulatnak a tagjai.

Komolyzenei hangszeres szólistaként fellép a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen kitüntetéses hegedűművészi diplomát szerzett Nagy Ivett hegedűművész, aki az Országos Koncz János hegedűversenyen I. díjat és különdíjat nyert, és számos ösztöndíjban részesült itthon és külföldön.

Átlépve a könnyedebb zenei hangvételű műfajok felé, az est során színpadra lép az egyedi django-pop stílust megálmodó Pankastic zenekar frontembereként ismert Pálmai Panna, akit ez alkalommal Oláh Krisztián zongorista-zeneszerző kísér, valamint a 2013-as év X-faktorának 4. helyezett énekese, a magát „örök életében ibrányi gyereknek” valló Csordás Ákos.

 Időpont: 2023. június 30. 17:00 óra

Helyszín: Békés Városi Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 21-25.)

A belépés díjtalan!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők és a fellépők!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!