Tudással, szeretettel felvértezve búcsúztak a ballagók


Harminchárom diák vett búcsút a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájától, ahol az elmúlt nyolc évben a megszerzett ismeretek mellett életre szóló élményekkel is gazdagodtak a ballagó osztályok tanulói.

Az idei tanév mozgalmas volt az iskola életében, az ünnepségen Durkóné Illés Bernadett igazgató méltatta az elmúlt időszak eredményeit, és a dolgozók áldozatos munkáját.

Azt gondolom, hogy nagyon sikeres évet zártunk, rengeteg feladatot vállaltunk, ami véleményünk szerint a gyermekek személyiségfejlődését, tanulmányi eredményeit pozitív irányba befolyásolta. Idén harminchárom ballagó nyolcadikosunk volt, akik közül többen kiemelkedő eredményeket értek el a tanulmányi versenyeken az ő teljesítményükre különösen büszkék vagyunk. Rövid pihenő után nagy lelkesedéssel készülünk a következő tanévre, amikor tizenhat első osztályos kisdiák kezdi meg az iskolai éveit nálunk” – fogalmazott érdeklődésünkre az intézmény vezetője.

A hagyományokhoz híven ezúttal is jutalmakat, okleveleket vehettek át a tanév során kiemelkedően teljesítő diákok. Az ünnepségen idén először adták át az Ásós Géza által alapított Jövődért díjat annak a tanulónak, aki tanulmányi eredményével, kulturális munkájával öregbíttette az intézmény hírnevét, az elismerést ezúttal Nagy László kapta. A végzős diákokat köszöntötte Durkó Albert, a Pünkösdi Cigánymisszió vezetője is, aki intézményfenntartóként és egyben családapaként is rész vett az eseményen.

Minden ilyen esemény nagyon megható számomra, de a mostani különösen, hiszen a gyermekem is a ballagók között van. Sok tudást szerzett, és kiváló nevelést kapott, amiért nagyon hálás vagyok a pedagógusoknak. A fenntartó részéről elmondhatom, hogy tovább erősödött az a szándékunk, hogy ez az iskola a kiemelkedő eredményeivel példa lehessen a többi intézmény előtt. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy az itt dolgozók kiváló munkát végeznek” – emelte ki Durkó Albert, aki hozzátette, hogy a misszió kezdetektől fogva kiemelt szerepet szán a hitéleti tevékenységeknek, és nem csupán a gyermekek, hanem a családok többi tagjainak problémáira is igyekeznek figyelmet szentelni.

 

 

 

Tételek: 1 - 20 / 58 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!