Egy Honda új élete!


Az Országos Tuning Találkozó VIP kiállítója volt a békési autóátépítő, Ifj Pálfi Sándor.

- Volt már ilyen autóm, tudtam, hogy milyen hibái, előnyei vannak és belevágtam. Törötten, 50 ezerért vettem és 6 hónap alatt érte el mostani formáját. Gyakorlatilag csak a 4 kerék és a futómű maradt, minden máshoz hozzá kellett nyúlni, ezért is döntöttem úgy, akkor hozzuk ki belőle, amit lehet.

 

Ifj Pálfi Sándor ismert autós körökben, LED lámpasorok beépítésével is foglalkozott, eredeti szakmája autóvillamossági szerelő.

 

- Ez egy 1996-os benzines HONDA CIVIC, az új külső mellett jelentősen javítottuk a teljesítményét, főnököm és barátaim rengeteget segítettek, amikor jelentkeztem az OTT-re kapásból meghívtak a VIP parkolóba, nagyon sokan jöttek oda hozzám gratulálni, hogy milyen szép lett.

 

Természetesen a komoly hangcucc családi hagyomány, Sándor édesapja közel 50 éve foglalkozik hangtechnikával, várható volt, hogy itt sem a gyári 96-os gyári kazettás rádió marad beépítve :) 

 

-        Így van, a csomagtartó maga egy mélyláda lett, nem ezzel fogunk elindulni a Balatonra nyaralni, mert annyi elektronika van benne, hogy jó, ha két darab iskolatáska befér :)))) Komolyra fordítva egy Krüeger & Matz mélyláda és komplett hangrendszer lett beépítve, 6 hangszóróval. Az egyedi tuning egyik válfaja a hangzás, ebben is megállja a helyét az autó.

 

Ha lenne lehetőséged, milyen típus lenne álmaid átépítendő autója?

 

-        Maradnék a Hondánál és egy 7. generációs 2,4-es Accord –ot szívesen újraöltöztetnék.

 

Több tuningfesztiválon jártál már, hol leszel legközelebb látható az autóval?

 

- Június 24-én, szombaton a Swaghalomcarlife –on Szeghalmon várok mind érdeklődőt szeretettel akik kíváncsiak az autóra! 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!