Azonnali intézkedést kért a képviselő


Mucsi András lakossági megkeresésre ma a rendőrséghez és a polgárőrséghez fordult.

Mint fogalmazott, felháborító dolognak lett tanúja szerda délután az Epresköz elején.

Helyi lakosok fordultak hozzá, mert az utca elején, amely a fák lombkoronája miatt néhány méteren elég sötét, két fát dekoráltak ki ismeretlenek üres üvegekkel.

Az ezt kísérő éjszakai hangoskodás, valamint az, hogy csütörtökön sikerült ezekből az üvegekből jó néhányat összetörni az úttesten - felháborító és rendkívül veszélyes elsősorban a kerékpárokra, autókra.

Mucsi András az ügyben megkereste Jánosi Péter rendőrkapitányt valamint Gyarmati Sándort, a polgárőrség elnökét, hogy fokozzák a járőrözést a környéken a lakosság nyugalma érdekében.

 A képviselő hírportálunknak elmondta, a tavalyi év során már intézkedett és az utcasarokra egy LED-világítással működő kandelláber került, de s ez nem jelentett kellő elrettentő erőt.

A polgárőrség vezetőjével ma folytatott beszélgetésben szót ejtettek a Tóth utcai helyzetről is. Az ott lakók jelezték felé, hogy az üresen álló, ablak nélküli iskolaépületbe fiatalok mászkálnák be, és félelmet keltenek a környéken lakókban.

Gyarmati Sándor elnök úr ígéretet tett arra is, hogy mind az Epresközt, mind a Tóth utcát felkeresik a járőreik, és fokozott figyelemmel fogják kísérni a két helyszínt. 

Mucsi András képviselő továbbra is várja a lakosság észrevételeit hivatalos Facebook oldalán.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!