Vízosztással hívtak a véradásra


A Madzagfalvi Napok 25. véradására hív mindenkit Barta István Zoltán ötletgazda és Polgár Zoltán alpolgármester.

 

Augusztus 18-án és 19-én a már hagyományos Madzagfalvi Véradásra és rekordkísérletre hívnak mind segíteni szándékozót a Barta Udvarba. A cél, hogy 500-an adjanak vért a kétnapos eseményen.

 

Barta István Zoltán a békési piacon tartott vízosztáson elmondta, az ország minden pontjáról jönnek véradók, vannak, akik már visszatérőek, de szép számmal lesznek olyanok is, akik első alkalommal segítenek vérükkel. A Madzagfalvi Véradáson hagyományosan sok ajándékkal köszönik meg a segítségnyújtást, nagyon sok vállalkozó az első szóra ajánlott fel élelmiszert, ajándéktárgyakat, de lesz görögdinnye, sör, fagylalt és számos más meglepetés is az ajándékcsomagban.

 

Polgár Zoltán alpolgármester maga is többszörös véradó, természetesen most is fog vért adni és minden békésit arra buzdít, hogy foglaljon időpontot, mert nem csak segít embertársain a véradással, de saját egészségügyi állapotáról is kap egy visszajelzést.

 

A Madzagfalvi Véradást Barta István Zoltán és a Vöröskereszt szervezi, helyszíne a Barta Udvar, előzetesen időpont kérése ajánlott az alábbi elérhetőségen:

 

Pocsajiné Kiss Mária Erzsébet területvezető

Tel: 06 70 933 8285


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!