Békés Vármegyei Amatőr Labdarúgás Napja


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia, Békéscsaba, 4-es honvéd u. 11.
Megjelent: 2023 Szeptember 10. ( Vasárnap ) 13:32
Módosítva: 2023 Szeptember 10. ( Vasárnap ) 21:57
Egész napos nagyszabású színes, fesztivál jellegű rendezvénysorozattal ünnepelték a Labdarúgás Napját, melyet az MLSZ Békésvármegyei Igazgatósága szervezett hagyományteremtő céllal.

A fesztivál jellegű rendezvénysorozat fókuszában természetesen a foci állt, a fesztivál jelleget pedig a párhuzamos főzőverseny adta meg, melynek keretében tíz csapat kondérjában főtt különböző finomság.

Az ünnepélyes megnyitón Szpisják Zsolt, az MLSZ Békésvármegyei területi igazgatója és Dankó Béla országgyűlési képviselő, az MLSZ elnökségi tagja köszöntötte a megjelenteket. Öröm, hogy ilyen sokan a Coubertini szellemben - mi szerint nem a győzelem, a részvétel a fontos - részt vettek az I. Békés Vármegyei Amatőr Labdarúgás Napja alkalmából rendezett kispályás focitornán.

A nap folyamán Gyarmati Sándor a Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Ajándékcsomaggal köszöntötte a napokban 80. születésnapját ünneplő Tóth Mártont, az MLSZ Békés Vármegyei Igazgatóság koordinátorát.

A főzőversenyen első helyezését a zsűri döntése alapján a Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége csapata által készített ”Birkapörkölt” érdemelte ki.

A főzőverseny eredmény hirdetésénél az okleveleket és kupákat Dankó Béla országgyűlési képviselő, az MLSZ elnökségi tagja adta át.

 

 

Tételek: 1 - 20 / 242 (13 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!