Rohamosan fogynak a szálláshelyek a 26. Csabai Kolbászfesztiválra!


A fesztivál szervezői is segítenek, hogy kereslet és kínálat egymásra találjon.

Már csak egy hónap van a 26. Csabai Kolbászfesztivál kezdetéig, így nem véletlen, hogy a legtöbb szálláshely nemcsak Békéscsabán, hanem a környéken is betelt. Elsősorban kollégiumokban, vendégházakban, apartmanokban ugyanakkor még lehet foglalni, akár online-módon, akár telefonon keresztül. Arról is tájékoztatnak maguk a szállásadók, ha időközben valahol beteltek ezek a helyek.

– Ezt mi nem tudjuk követni, viszont mindent megteszünk, hogy a szálláshelyet kiadók és keresők egymásra találjanak – hangsúlyozta Hégelyné Győrfi Ilona, az október 19-22-ei Csabai Kolbászfesztivál – melyet a CsabaParkban rendeznek – programigazgatója.
– Honlapunkon (csabaikolbaszfesztival.hu) feltöltöttünk számos lehetőséget, ami igénybe vehető. A szálláshelyekre kattintva minden fontos információ megtudható fotókkal együtt az adott helyről. Akik most döntöttek úgy, hogy szeretnék a fesztivál idejére kiadni lakásukat, egyik szobájukat, nyaralójukat, esetleg apartmanjukat, továbbra is megtehetik,  hogy a rendezvényre érkezők könnyen rátaláljanak. Ehhez minden információ, teendő megtalálható az alábbi linkre kattintva: 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!