MEGHÍVÓ : VÁROSI GYEREKNAP BÉKÉSEN


Megjelent: 2023 Május 18. ( Csütörtök ) 14:10
Módosítva: 2023 Szeptember 20. ( Szerda ) 14:42
Május utolsó vasárnapja a legkisebbeké!

A  Békés Városi Kulturális Központ számos intézménnyel és civilszervezettel összefogva idén is nagy szeretettel készülődik arra, hogy május 28-án egy vidám és emlékezetes Városi Gyermeknapi programmal várja az apróságokat az Erzsébetligetben és a „Gödörben”. A 14:00 órától kezdődő Városi Gyermeknap sok-sok meglepetést tartogat rendezvényre kilátogató aprónépnek.

Például, megmérettethetik magukat egy játékos ügyességi vetélkedőben. Ha a sok futkározásban elfáradnának, csatlakozhatnak a kézműves sátor foglalkozásához, majd izgulhatnak a játékos ügyességi vetélkedő tombolasorsolásán, közben remekül szórakozhatnak a 14:00 órától induló vadászkutya bemutatón, majd a 14:30 órától kezdődő színes színpadi műsoron, melyben fellép számos helyi kiscsoport, valamint nagy örömükre idén is színpadra lép néhány óriás mesefigura és a Kiskalász gyermekzenekar.

Végezetül, a nap zárásaként újra bevethetik minden megmaradt energiájukat a 19:00 órától kezdődő, Talléros Zenekar által kísért Belencéres Táncház forgatagába. A délután folyamán arcfestő, ugrálóvár, mini vidámpark, kirakodóvásár, lovaglási lehetőség, Dottó kisvonat, tűzoltóautó, „munkagép-simogató”, KRESZ-teszt, honvédségi akadálypálya és toborzósátor is várja a gyerekeket és kísérőiket!

Időpont: 2023. május 28. (vasárnap) 14.00 óra
Helyszín: Békés – „Gödör”
A részvétel ingyenes.

Mindenkit sok szeretettel vár a program szervezője, a Békés Városi Kulturális Nonprofit Kft.!
Töltsük együtt május utolsó délutánját!

A program a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2022-02529 kódszámú „A zene mindnekié” c. pályázatból valósul meg.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


HACS CLLD