Kitüntetési javaslatokat várnak a "Kiváló Szociális Munkáért" kitüntetés adományozásra


Békés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kitüntetési javaslatokat vár „Kiváló Szociális Munkáért” kitüntetés adományozására.

Az elismerés annak a személynek adományozható, aki a szociális ellátásban a rászorulók segítésében, a Békésen élő, nehéz sorsú emberekért folytatott kimagasló tevékenységével a szűkebb és tágabb környezetében kiérdemelte a megbecsülést.

A kitüntetésre javaslatot tehetnek a Képviselő-testület és bizottságai, ezek tagjai, a nemzetiségi önkormányzatok, békési bejegyzett szervezetek (pl. gazdasági társaságok, civil szervezetek, oktatási vagy szociális intézmények).

A díj átadására a Szociális Munka Napján rendezett ünnepi műsor keretében kerül sor.

 

A javaslatokat 2023. október 10-ig lehet benyújtani a Békési Polgármesteri Hivatalban (5630 Békés, Petőfi Sándor utca 2.) személyesen vagy postai úton Békés Város Polgármesterének címezve! A Békés város jelképeiről és a helyi elismerések adományozásáról szóló 2/2023. (I. 27.) számú önkormányzati rendelet teljes szövege megtekinthető a bekesvaros.hu oldalon.

 

A javaslatot a rendelet 4. számú melléklete szerinti adatlap kitöltésével és részletes méltatás csatolásával kell megtenni, ami az alábbi linken elérhető: https://or.njt.hu/download/1758/resources/EJR_42319624-4._mell_klet.pdf


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


felhívás