Fodrász bemutatót tart a kamara


Fodrászoknak tart look and learn!, azaz nézz és tanulj! szakmai konzultációt és bemutatót a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az október 30-i előadáson számos szaktekintély mutatja meg a legújabb trendeket.

Nézz és tanulj! – kéri a fodrászokat a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. A nem mindennapi produkció több szempontból is izgalmasnak ígérkezik: egyrészt beszélgethetnek, ismerkedhetnek egymással a szakma képviselői, másrészt olyan praktikákat leshetnek el az ország legjobb szakembereinek egyikétől, amikkel nem mindennap találkozhatnak. A nap házigazdája eleve egy Európa-bajnok, Világbajnok harmadik helyezett fodrászmester, Cseh István. Bemutatót tart az a Veress-Győri Sándor, aki tíz évig Londonban, a Vidal Sassoon cég szakmai igazgatójaként dolgozott. Ugyancsak láthatjuk dolgozni a Debrecenből érkező Beke Balázst, a magyarországi barber kultúra úttörőjét, aki a modern borbély technikákat ötvözi a klasszikus alapokkal.

A látottakat a konzultáción résztvevők be tudják építeni a szalonmunkába és nem utolsó sorban szóba kerül majd az is, hogy a mai trendeknek megfelelően hogyan tudnak kialakítani a fodrászok saját brand-et a social media felületeiken. Ugyancsak a Rokka Rendezvényházban lesz október 30-án a Szegeden élő Tombáczné Szemerédi Zsuzsanna, a magyar női válogatott trénere, aki nemcsak a versenyzők felkészítéséről, hanem az épített kontyairól is ismert. Nem új név a szakmának Palkóné Zámbó Edité és Gellainé Illyés Kataliné sem, előbbi a Békéscsabai-, utóbbi a Gyulai Szakképzési Centrum oktatója. Palkóné Zámbó Edit neve már csak onnan is ismerősen csenghet, hogy a legutóbbi Szakma Sztár Fesztiválon több növendéke dobogós helyen végzett.

A fodrászshow-ra a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján vagy a kamara Facebook oldalán található linken kell regisztrálni. Addig is ne felejtsék: fodrász bemutató és konzultáció október 30-án 14 órakor Békéscsabán, a Rokka Rendezvényházban.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!