Az idei első nyílt nap a Reformátusban


2023. október 25-én került megrendezésre a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium középiskolai intézményegységének első nyílt napja.

Az érdeklődő diákokat, kísérőket, szülőket az általános igazgatóhelyettes tájékoztatta az intézmény középiskolai képzési kínálatáról. A tájékoztatóban elhangzott, hogy a középfokú oktatást gimnáziumi és technikumi képzés keretei között valósítjuk meg. A jelentkező diákok a gimnáziumi képzésen belül hat, illetve négy évfolyamos gimnáziumi osztályok közül választhatnak (általános tantervű gimnáziumi osztály, köznevelési típusú sport iskolai osztály). A gimnáziumi képzés célja az általános műveltség megalapozása, a sikeres érettségi vizsgákra/nyelvvizsgákra való felkészítés, valamint a felsőfokú továbbtanulás támogatása.

Az intézményben a gimnáziumi képzés mellett 5 éves technikumi képzés is folyik gazdálkodás és menedzsment ágazatban, ahol pénzügyi- számviteli ügyintézői szakképesítés szerezhető.

A tájékoztató után Kicska László Miklós intézményi lelkész tájékoztatta az érdeklődőket a középiskolai hitéletről. A tájékoztatók után az érdeklődő diákok az alábbi helyszíneken nyerhettek bepillantást az iskolában folyó nevelő-oktató munkába: „barangolás a matematika és fizika világában”, „szakmai műhely a pénzügyi tudatosság jegyében”, „a sport öröme és szeretete”, „játokos angol nyelvtanulás”.

TOVÁBBI NYÍLT NAPOK IDŐPONTJAI!

Tételek: 1 - 20 / 40 (2 oldal)

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 elso_nyilt_nap_a_kozepiskolaban 13.46KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!