Megújulva várja ügyfeleit az OTP Bank békési bankfiókja


Tudja, hogyan fest a jövő bankfiókja? Pontosan úgy, ahogy a tegnap újranyitott békési OTP bankfiók, mely az elmúlt hónapokban teljes megújuláson esett át.

Otthonos ügyintézés

 

2023. november 8-től letisztult design és világos fióki tér várja az ügyfeleket a békési OTP-ben: organikus mintában rakott szőnyegburkolat, tölgy felületek, egyedi design tapéták, kényelmes, változatos ülőbútorok és filccel kasírozott lámpák együttese alkotja az új, otthonos bankfióki környezetet. Az anyaghasználatban és az energiafelhasználásban a kivitelezők törekedtek a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére is.

Az innovatív fióki arculathoz hozzátartozik a diszkrét tanácsadás ideális körülményeinek megteremtése. Megújult az önkiszolgáló zóna területe is, az egyszerűbb tranzakciókat itt érdemes elvégezni.

Keretes: OTP Bank: dinamikus növekedés

Magyarország meghatározó hitelintézete az OTP Bank, amely az elmúlt évtizedben már a kelet-közép-európai régióban egyedülálló teljesítményt ért el, folyamatosan bővül, fejlődik. Jelenleg 12 országában, köztük Üzbegisztánban van jelen az OTP Csoport és több mint 17,5 millió ügyfelet segít pénzügyei intézésében.

Digitális kényelem

Napjainkban felgyorsult a digitalizáció, az ügyféligények is megváltoztak. Az egyszerűbb tranzakciókat az ügyfelek egyre inkább online végzik. Éppen ezért a fiókban a digitális eszközök száma is gyarapodott, így ösztönzik az ügyfeleket az online csatornák használatára és a banki szolgáltatások megismerésére. Ezek nem csupán megkönnyítik az ügyintézést, hanem gyorsak és megbízhatóak is. A banki digitalizáció részeként új, innovatív eszközök, interaktív kijelzők, tabletek, digitális aláírópadok is segítik az ügyfeleket.

 

Ügyfélhívó és ATM

 

A fiókban ügyfélhívó berendezést, valamint ki- és befizetésre egyaránt alkalmas, okos ATM-et helyeztek el. Ezzel saját vagy bármely, az OTP Banknál vezetett bankszámlára úgy lehet készpénzt befizetni, hogy az a célszámlán a befizetést követően azonnal megjelenik.

 

 

Diszkrét tanácsadás

 

A fiókok szerepe napjainkban egyre inkább változik: a tömegszerű kiszolgálással szemben a jövőben a bankfiókok a személyes pénzügyi tanácsadás helyszínévé válnak.

Éppen ezért a megújult fiók a tanácsadói kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt, a lakossági és vállalkozói pénzügyekben személyre szabott tanácsadást biztosít – ilyenkor jön jól az elkülönített tanácsadói pult.

 

Népszerűek a megtakarítási termékek, fogyasztási hitelek, de a lakásfelújítás, ingatlanvásárlás pénzügyi kezelése is kiemelt fontosságú az OTP Banknál. A legkedvezőbb pénzügyi megoldás megtalálásában az OTP Bank szakértői készséggel segítenek.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!