Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést kapott Kiss Szilvia


A szociális munka napján ítéli oda Békés Város Önkormányzata minden évben a Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet, ugyanakkor el is ismerje a hátrányban élőkért végzett munkát.

Az idei évben a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió felterjesztése nyomán Kiss Szilvia, a misszió július óta intézményvezetőként tevékenykedő munkatársa vehette át az elismerést. Kiss Szilvia immár hat éve tagja a helyi cigány kisebbség megsegítéséért dolgozó szakmai csapatnak, ahol a „munkakörök létráját” végigjárva valóban betekintést nyert sőt bizonyított minden területen. Megfontolt nyugalma, szakmai kompetenciái, emberszeretete által kiváló légkört alakított ki és sikerrel valósítja meg a misszió céljait. Helytállása, kitartása úgy a kritikus helyzetekben, mint a csapatépítés terén valódi példaképpé emelték őt. 

A programon Kálmán Tibor polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd Durkó Albert, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió misszióvezetője méltatta a kitüntetettet.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!