Találkozz a Mikulással a Manna Kávézóban!


Helyszin: Manna Kávézó, Békés, Széchenyi tér 8.
Megjelent: 2023 November 29. ( Szerda ) 17:49
Módosítva: 2024 Január 31. ( Szerda ) 13:48
TALÁLKOZZ A MIKULÁSSAL! December 6-án szerdán 13-17 óráig a Mikulás meglátogatja a Manna Kávézót! Ennek örömére várjuk szeretettel a gyerekeket és szüleiket egy kellemes karácsonyi délutánra.

- A gyerekek találkozhatnak a Mikulással, és közös fotót készíthetnek vele a ZIA Photo & Studio jóvoltából
- Minden gyermek ajándékot kap
- A kávézóban garantált a karácsonyi hangulat díszekkel, zenével, és téli forró italokkal

  FONTOS! Az esemény ingyenes, de asztalfoglaláshoz és helyben fogyasztáshoz kötött!   Egy asztalfoglalás fél órára szól. Asztalt foglalni lehet személyesen a kávézóban, vagy az alábbi telefonszámok egyikén:   +36 20 449 9192
+36 20 775 0763   Érdemes minél hamarabb lefoglalni egy asztalt, mert sajnos nincs sok helyünk! Emiatt kérünk benneteket, hogyha valami oknál fogva mégsem tudtok eljönni a lefoglalt időpontra, azt jelezzétek nekünk, hogy fel tudjuk szabadítani a helyet másvalaki számára.   Természetesen a kávézó a többi vendég számára is nyitva áll a megszokott módon a délelőtti órákban, illetve az esemény alatt elviteles rendeléseket is kiszolgálunk.   Felhívjuk a figyelmet, hogy az esemény során a fotósarkon kívül is készülhetnek képek, amelyek közül néhányat megosztunk majd a közösségi oldalainkon.   

Csatlakozz a Facebook eseményhez! 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!