Ünnepelje az ünnepet egyedi, lenyűgöző, páratlan borélményekkel!


Ajándékozzon emlékezetes pillanatokat üzleti partnereinek vagy szeretteinek egy különleges, logózott és/vagy feliratozott fadobozban rejlő Tokaji borkülönlegeségekkel!

Tokaji Elegancia: A doboz tartalmazza a Tokaj-Hegyalja vidéke által sugárzott eleganciát, hogy ünnepi az események felejthetetlenné váljanak.

 

Személyre szabottság: Hozza létre saját stílusát és adja át egyedi üzenetét logózott és/vagy feliratozott dobozainkkal. Az egyediség és a figyelmesség a csodálatos borokon túl a csomagoláson is megmutatkozik!

 

Karácsonyi Varázslat: Teremtsen varázslatos pillanatokat, amiket az ajándékozó és az ajándékozott is örökké megőrizhet. Legyen az ünnepi időszak a minőség és az exkluzivitás ideje is!

 

Gyors és Biztonságos Szállítás: Ne aggódjon a késés miatt! Számíthat ránk a gyors és biztonságos szállítás tekintetében is, hogy még időben megérkezzenek az ajándékok.

 

Válassza a minőséget, válassza a Montanus Pincészet Tokaji borait! Legyen az idei év a kivételes élmények és ízek és az egyediség éve!

 

A dobozban egyedi igények alapján választható a kiváló száraz Tokaji borokon túl, a csodálatos jégborokon át, akár a borok királya a Tokaji Aszú is!

 

AKÁR MÁR 1490 FT-TÓL!!!

 

Árak, Kapcsolatfelvétel és rendelés: Juhász Ádám +36302977619 vagy info@montanus.hu

 

Boldog Ünnepeket kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!