Durkó Albert az MPE OCM misszióvezetőjének karácsonyi köszöntője


Kedves Olvasóink!

Ahogy elérkezünk a karácsonyi ünnepi időszakhoz, szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy meleg szívvel köszöntsem Önöket. Ebben a nehéz időszakban, amikor a világ számos pontján háborúk dúlnak, és társadalmi, valamint környezeti válságokkal nézünk szembe, fontos, hogy megálljunk és elgondolkodjunk a karácsony igazi üzenetén.

Ez az ünnep arra emlékeztet bennünket, hogy még a legsötétebb időkben is van remény. Jézus Krisztus születése, a Megváltó érkezése a világba, azt üzeni nekünk, hogy sosem vagyunk egyedül. Ő velünk van minden helyzetben, megértve küzdelmeinket, reményt és megoldást kínál számunkra.

Karácsonykor ünnepeljük, hogy Jézus, aki megszületett és földi életet élt közöttünk, ma is uralkodik mint mindenek felett álló király. Ő az, aki nem csak a múltban volt jelen, hanem ma is aktívan részt vesz életünkben, lehetőséget adva nekünk, hogy Ő legyen személyes életünk vezetője és királya.

Ebben az ünnepi időszakban hadd buzdítsak mindenkit, hogy nyissuk meg szívünket és engedjük be életünkbe az Ő szeretetet és reményt hozó jelenlétét. Fedezzük fel újra együtt a karácsony igazi üzenetét: a világosságot a sötétségben, a reményt a reménytelenségben.

Áldott, békés és reményteljes karácsonyt kívánok minden kedves olvasónak.

Ünnepi üdvözlettel,

Durkó Albert

Lelkész, a Pünkösdi Cigánymisszió vezetője


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!