Jogsi nélkül, ittasan, más autójával


Más autóját vezette jogosítvány nélkül és a gyanú szerint ittasan egy férfi Békés vármegyében. A rendőrök attól számítva, hogy a tulajdonos bejelentette, eltűnt a kocsija, két óra alatt elfogták a szabálysértést és bűncselekményt elkövető férfit.

Nyitott ajtókkal, indítókulccsal a gyújtáskapcsolóban parkolt egy autó 2024. január 9-én este Békésen, a Táncsics Mihály utcában. A nő, aki leállította, 20 óra körül vette észre, hogy valaki kihasználta a helyzetet és elhajtott a kocsival.

Hívta a rendőrséget és rövid idő alatt meg is oldották a problémáját. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei azonnal elkezdték keresni, majd meg is találták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, 22 óra előtt néhány perccel Békés és Gyomaendrőd között állították le. Megszondáztatták, felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, ráadásul az is kiderült, hogy nincs jogosítványa.

Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják, a jármű önkényes elvételéért, valamint az ittas vezetés miatt pedig büntetőeljárás indult ellene. Az autót lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


rendőrség lopás