Sárkányok a medencében


Január 20-án a Kecskeméti Fürdő medencéjében kezdődött meg az idei szezon a sárkányhajósoknak. Hatodik alkalommal hirdették meg a nem mindennapi eseményt, melyre 20 csapat, 62 legénységgel 8 kategóriában nevezett az ország minden részéről. 115 futamban, egész nap zajlottak az olykor rövidebb, olykor hosszabb megfeszített kemény csaták.

A Békési Kajak-Kenu Club lelkes női új csapat második alkalommal vett részt ezen az eseményen, a 7 csapatot tartalmazó női profi kategóriában. Rutinszerzés volt a cél, lapátolni olyan tapasztalt csapatok ellen, akik ilyen típusú versenyeken már többször szerepeltek. 5. helyet sikerült megszerezni a tavalyi évben még amatőr színekben induló sárkányoknak.

„Jó volt egy győzelmet bezsebelni, egy szoros meccsben küzdeni a házigazda Kecskeméttel, továbbá megtiszteltetés volt megmérkőzni a vér profi váciakkal, akik megnyerték a nap végére profi női kategóriát. Gratulálunk a többi csapatnak és köszönjük a Hírös Kecskemét csapatának a profi szervezést! Jövőre újra!””


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!