Dankó Béla országgyűlési képviselő a Nemzeti Konzultáció eredményéről


Térségünkben is sikerrel zárult a Nemzeti Konzultáció – hangsúlyozta szerdán délelőtt Szarvason megtartott sajtótájékoztatóján Dankó Béla.

Az országgyűlési képviselő elmondta, a magyarok egyértelműen fontosnak tartják hazánk szuverenitásának védelmét, elutasították az illegális bevándorlást, kiálltak a béke és gyermekeink védelme mellett.

Dankó Béla köszönetet mondott mindenkinek, aki a választókerületben részt vett a Nemzeti Konzultáció kitöltésében. Kiemelte, mindenki számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejünk felett döntsenek arról, ami hazánkban történik,

– A Nemzeti Konzultáció eredménye egyértelmű üzenet arról, hogy nem akarunk háborút, illegális bevándorlást és gender-propagandát – tette hozzá, majd hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország szuverenitása mellett.

– Békésen, Szarvason, Gyomaendrődön, Mezőberényben és Dévaványán, valamint környező településeken egyaránt számíthatnak ránk értékeink és a béke megőrzésében – zárta sajtótájékoztatóját Dankó Béla.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!