Folyamatban a közbeszerzések a 47-es fejlesztése kapcsán


Dankó Béla Békés és térsége országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be a történésekről:

 

Két külön közbeszerzés is folyamatban van már a 47-es út fejlesztése kapcsán

 

A Berettyóújfalu-Békéscsaba közötti 2x2 sávos közúti kapcsolat fejlesztésének előkészítése több szakaszra osztva történik, ennek megfelelően jelenleg két külön közbeszerzési eljárás van folyamatban.

 

A Berettyóújfalu–Körösladány közötti I. szakasz esetében a tanulmányterv és környezeti hatástanulmány készítése, valamint környezetvédelmi engedély megszerzése zajlik. Az ajánlatok bontását követően jelenleg még értékelési szakaszban tart a közbeszerzési eljárás. A tervezési szerződést tervezetten az első negyedév végén vagy a második negyedév elején írhatják alá.

 

A Körösladány–Békéscsaba közötti (II. szakasz Körösladány elkerülő; III. szakasz Köröstarcsa elkerülő; IV. szakasz Mezőberény elkerülő; V. szakasz Mezőberény – Békéscsaba közötti szakasz) szakaszra egy, de négyrészes közbeszerzési eljárást indítottak el, amely jelenleg is folyamatban van. Az ajánlatok bontását követően jelenleg még értékelési szakaszban tart a közbeszerzési eljárás. A tervezési szerződések tervezetten 2024. I. negyedév végén vagy a II. negyedév elején kerülhetnek aláírásra.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


47-es fejlesztések