A békési Refis Lányok újra a B33 Kosárlabda Diákolimpia Regionális Döntőben.


A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium tanulóiból álló lány kosárlabdacsapat tagjai nagyon szép teljesítményt nyújtottak a héten Budapesten megrendezésre került Diákolimpia Regionális Döntőjében.

Budapesten megrendezésre kerülő Regionális Döntőben, az ország legjobb csapatai között mérhették össze tudásukat. Az eseményre az ország különböző pontjairól érkeztek erős csapatok, de a békési Refis lányok nem maradtak el a többiektől. A végzős lányokból álló csapatunk kimagasló teljesítmény nyújtott, és a 11 csapatból álló mezőnyben az 5. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Nagy Gáspár Kira, Czinanó Alexandra, Kocsor Zsanett, Laurinyecz Mariann. Ez a csapat bátran lépett pályára és büszkén képviselte iskolánkat és városunkat. A fiatalabb lányokból álló csapatunk még próbálgatta szárnyait, a 11. helyen végzett a versenyen. A csapat tagjai voltak: Szabados Petra, Gecse Luca, Surman Ráhel, Trubó Vivienn. Bár a helyezés nem mindig tükrözi a teljesítményüket, mindkét csapatunk nagyszerű játékkal bizonyította, hogy a Békési Szegedis Refis lányok méltán értek el a Regionális Döntőig az idei tanévben is.

A verseny során nem csupán a helyezések voltak fontosak, hanem az is, hogy megmutattuk, hogy milyen szinten állunk az országos versenytársainkhoz képest. A lányok szép játékkal, elszántsággal és csapatszellemmel léptek pályára, és bebizonyították, hogy képesek felvenni a versenyt az ország legjobb csapataival. Gratulálunk mindkét csapatnak az elért eredményekhez, és büszkén térünk haza, azzal a tudattal, hogy ilyen kiváló diákokkal rendelkezünk. Bízunk benne, hogy a jövő évi mérkőzéseken, további sikereket érünk el. Minden játékosnak és edzőnek további eredményes sportsikereket kívánunk!

 

Békés,2024. 03. 07.                                                                                                  

Békési Rita

testnevelő-edző


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda