Közelebb a vállalkozásokhoz!


Területi irodát nyitott Szarvason, a bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt az udvarban a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Bődi János általános alelnök szerint ez nagy segítséget jelent a vállalkozóknak.

-        A kamara ismertségének növelése az egyik célunk, illetve az, hogy fizikailag is közelebb kerüljünk a kisebb-nagyobb cégekhez, vállalkozókhoz. Szeretnénk, hogy ne kelljen minden ügyintézés minden Békéscsabára utazniuk – mondta Bődi János általános alelnök.

A bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt, az udvarban található irodában az irodavezető, Rácz Annamária segít az induló vállalkozásoknak a kezdeti lépésekben, támogatja a meglévő vállalkozások piacszerzését, tájékoztatást nyújt induló pályázatokkal kapcsolatban, kutat a vállalkozói nyilvántartó rendszerben.

Az irodába minden héten szerdán szakértők is ,,rendelnek”: Dr. Bagdi László ügyvédhez jogi kérdésekben, Sajti Lajoshoz munka- és tűzvédelmi témákban lehet fordulni, illetve a Széchenyi kártyáról, vállalkozói hitelekről is lehet személyesen egyeztetni Szarvason. Mivel az ügyfelek előre megbeszélt időpontra érkeznek, várakozniuk sem kell. Időpontot foglalni a 30/329-4018-as telefonszámon vagy interneten a bmkik.hu/tanacsadas címen lehet.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


iroda Szarvas