Békési atléták nemzetközi versenyen szerepeltek


Szlovéniában, Celje városában vettek részt a magyar szenior atléták az ez évi egyik legfontosabb versenyükön, hat nemzet szenior válogatottjának a viadalán.

A Békési DAC két versenyzővel is szerepelt a rangos versenyen, Szatmári Judit és Ácsné Hortobágyi Anikó kapott meghívást a válogatott szövetségi kapitányától, Kőrösi Istvántól.

A lányok remekül szerepeltek a megmérettetésen. Szatmári Judit távolugrásban 506 centimétert, hármasugrásban 10.55 métert ugrott, majd 4x100 méteren befutó emberként hozta fel a váltót a 3. helyre. Ácsné Hortobágyi Anikó távolugrásban 495 centimétert, magasugrásban 134 centimétert teljesített. Ezek az eredmények kimagaslóak a korosztályban.

A csapatversenyt követően díjátadó vacsora keretein belül hirdették ki az eredményeket. A Magyar Szenior Válogatott a csodálatos 3. helyet szerezte meg összesítésben.

A lányok a versenyt követően azt nyilatkozták, hogy fantasztikus élmény volt számukra ez a lehetőség, mivel egy igazán összetartó csapat fogadta be őket nagy - nagy szeretettel.

Judit és Anikó nagyszerűen képviselték Magyarországot, ezen belül is Békés városát és a Békési D. A. C: egyesületet. 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!